Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання четвертої сесії міської ради сьомого скликання
2015-12-11

11 грудня відбулося засідання четвертої сесії міської ради сьомого скликання. Депутати працювали з питаннями, які докладно було обговорено на профільних та спільній депутатській комісіях:

  1. Про визнання повноважень депутата міської ради сьомого скликання.
  2. Про внесення змін до показників міського бюджету на 2015 рік.
  3. Про повернення надміру сплачених коштів.
  4. Про внесення змін до рішення 50 сесії 6 скликання від 16 січня 2015 року №2 «Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв у фізичних обсягах бюджетним установам міста на 2015 рік».
  5. Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Миргородської міської ради.
  6. Про внесення змін до рішення 2 сесії міської ради сьомого скликання від 6 листопада 2015 року №6 "Про утворення постійних комісій міської ради, затвердження їх складу".
  7. Про внесення змін до Програми підтримки діяльності органів самоорганізації населення на 2015 рік, затвердженої рішенням 51 сесії міської ради шостого скликання від 13.02.2015р.№5.
  8. Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Миргородській міській раді.
  9. Про затвердження Концепції розвитку велосипедного руху та облаштування велосипедної інфраструктури в м. Миргород на 2015-2020 роки.
  10. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки редакції газети «Миргород- наш дім» на 2015 рік, затвердженої рішенням 51 сесії міської ради 6 скликання від 13.02.2015 р. №13.
  11. Про внесення змін до рішення 41 сесії 6 скликання від 31.01.2014 року №21 «Про затвердження Програми капітального ремонту житлового фонду комунальної власності  та  ОСББ  м. Миргорода на 2014 – 2015 роки».
  12. Про надання в оренду нежитлового приміщення та звільнення від сплати за комунальні послуги.
  13. Про передачу проектно – кошторисної документації з балансу відділу житлово – комунального господарства Миргородської міської ради.
  14. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Миргорода меморіальної дошки.
  15. Про безоплатну передачу.
  16. Про дозвіл на проведення демонтажу та списання  незавершеного будівництва мийки для автомобілів.
  17. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Спецкомунтранс» в новій редакції.
  18. Про дозвіл КП «Спецкомунтранс» на списання основного засобу (автопідйомника).
  19. Про передачу транспортного засобу.
  20. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Комбінат благоустрою і озеленення» в новій редакції.
  21. Про списання транспортного засобу.
  22. Про порядок фінансування в 2016 році комунальних підприємств «Спецкомунтранс», «Комбінат благоустрою і озеленення», «Ритуал».
  23. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Миргорода каналізаційно-насосної станції та зовнішніх каналізаційних мереж.
  24. Про внесення змін та доповнень до рішення 51 сесії міської ради 6 скликання від 13 лютого 2015 року №44 « Про затвердження переліку об’єктів на 2015 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та ремонту внутрішньобудинкових проїздів м. Миргорода».
  25. Про безоплатну передачу проектно-кошторисної документації з балансу ВКБ міської ради.
  26. Про затвердження Положення про Центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів м.Миргорода в новій редакції.
  27. Про внесення змін до рішення 51 сесії Миргородської міської ради шостого скликання від 13.02.2015 р. № 10 «Про затвердження Програми соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2015 рік».
  28. Про внесення змін до Кошторису на виконання Програми культурно-мистецького розвитку міста на 2015 рік, затвердженої  рішенням п’ятдесят першої сесії міської ради шостого скликання від 13.02.2015р. №26.
  29. Про зняття з обліку об'єктів культурної спадщини міста Миргорода.
  30. Про затвердження Положення про відділ культури і туризму Миргородської міської ради.
  31. Про дозвіл відділу культури і туризму Миргородської міської ради на списання з балансу основних засобів.
  32. Про дозвіл відділу культури і туризму Миргородської міської ради на передачу основних засобів.
  33. Про внесення змін у рішення 51 сесії міської ради шостого скликання від 13 лютого 2015р. № 24 «Про затвердження Програми паспортизації об’єктів культурної спадщини міста Миргорода на 2015-2020 роки».
  34. Про внесення змін у рішення 51 сесії міської ради шостого скликання від 13 лютого 2015 року  № 19 «Про хід виконання Міської програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки».
  35. Про затвердження Положення про центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Миргородської міської ради в новій редакції.
  36. Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки  учасників   АТО  на 2015 рік, затвердженої  рішенням п'ятдесят першої сесії  Миргородської міської ради шостого скликання від 13.02.2015 року № 22.
  37. Про внесення змін до Кошторису на виконання Програми соціального захисту населення м. Миргорода на 2015 рік.       
  38. Про надання дозволу на безоплатну передачу майна з балансу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради на баланс Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Панаса Мирного.
  39. Про затвердження Положення про порядок та умови надання разової грошової допомоги на поховання в новій редакції.
  40. Про створення комісії з питань поновлення прав реабілітованих у новому складі.
  41. Про внесення змін до Міської програми допомоги громадянам міста, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації (надзвичайної події) на 2011 – 2015 роки.
  42. Про надання спеціального зонального погодження для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Харківка, 2 в м. Миргород Полтавської області ТОВ "Миргород – Торг".
  43. Про дозвіл на передачу в оренду приміщення  Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області.
  44. Про припинення договорів оренди, затвердження документацій із землеустрою та надання земельних ділянок в оренду, поновлення договорів оренди, надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою, підготовку аукціонів та конкурсів.
  45. Про індивідуальне землекористування, надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою, затвердження документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду.
  46. Про затвердження рішень виконавчого комітету та розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період.
  47. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради.
  48. Депутатські запити.
  49. Різне.

Перед голосуванням із завою про дострокове припинення  повноваження депутата Миргородської міської ради сьомого скликання  звернулася депутат Миргородської міської організації політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Громада"  Вікторія Нечупієнко. Наступним питанням депутати проголосували рішення Миргородської виборчої комісії про визнання депутатом Миргородської міської ради Аліни Шаніної від ВО "Свобода". Депутат від фракції ВО "Батьківщина" Андрій Сіряк звернувся з пропозицією про звернення до суду щодо скасування діючих тарифів на водопостачання та водовідведення. Робота пленарно засідання пройшла конструктивно. Депутати жваво обговорювали кожне рішення. У роботі взяли участь 29 депутатів. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]