Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання АМУ в Миргороді
2016-05-20

19 травня в Миргороді у межах Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID, відбулося засідання Асоціації міст України. Вів засідання Сергій Соломаха - міський голова, голова регіонального відділення АМУ.

Учасники засідання обговорили повноваження органів місцевого самоврядування в сфері надання адміністративних послуг: законодавчі новації та особливості їх застосування. Про Реформування системи адмінпослуг в Україні та впровадження їх у Миргороді розповіла керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. Досвідом роботи  Центру надання адміністративних послуг Миргорода в організації надання нових адміністративних послуг поділилася керівник центру Оксана Коротіна. Вона зазначила, що кількість  послуг з початку роботи Центру (2013 рік) збільшилася в рази. Нині мешканці мають змогу отримати  94 види адміністративних послуг (було 50). Про нові послуги органів виконавчої влади, які було делеговано їй в цьому році: реєстрацію речових прав на нерухоме майно, реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, реєстрацію місця проживання громадян говорили керівники новостворених відділів міської ради. Учасники засідання активно обговорювали плюси і мінуси адміністративно-територіальної реформи в частині розширення повноважень органів місцевого самоврядування, ділилися практичним досвідом.

Для учасників було організовано ознайомлення з роботою ЦНАП, реєстраційних відділів виконавчого комітету Миргородської міської ради та  проведено анкетування проблемних питань у роботі новостворених відділів. За словами виконавчого директора Полтавського РВ АМУ Галини Безносик, подібні зустрічі та дискусії дають можливість виокремити коло проблем на місцях та донести їх від імені АМУ до органів центральної влади.

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]