Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання 12 сесії
2021-11-19

На засіданні 12 сесії  депутати розглядають 53 питання. Сесійне засідання  проходить у відкритому режимі та транслюється онлайн. У роботі сесії беруть участь 23 депутати. Перед початком роботи міський голова Сергій Соломаха зачитав кілька вітальних адрес землякам.

Рішенням 11 сесії Миргородської міської ради від 29 жовтня 2021 року Анатолію Подліпному присвоєно звання „Почесний громадянин міста Миргорода”.  Оплесками депутати подякували нашому земляку за  сумлінну працю, а потім заступник міського голови Сергій Швайка  та керівництво КП "Миргородтеплоенерго"  привітали Анатолія Олексійовича вдома  та передали йому нагрудний знак і вітальну адресу.

Анатолій Олексійович Подліпний народився 16 червня 1944 року. У системі житлово-комунального господарства працював з 1975 року. 34 роки очолював підприємство "Миргородтеплоенерго". Під його керівництвом  були побудовані нові потужні котельні по вулицях Старосвітській,17, Прорізній, Спартаківському,8, Миргородських дивізій,12 та введено в експлуатацію нову базу підприємства. З 1977 року очолив комунальне підприємство з 14 котельнями та 20,5 км теплових мереж. За сумлінну працю нагороджений грамотами різного рівня, має звання "Заслужений працівник сфери послуг".  

Почесною грамотою Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА нагороджено депутата міської ради Сергія Кривчуна, засновника фермерського господарства "СВК" з нагоди Дня працівників сільського господарства, що припадає на третю неділю листопада.

Далі депутати працювали з матеріалами рішень, які були розглянуті та погоджені профільними комісіями. Основні рішення стосувалися внесення змін до програм та затвердження цільових програм на наступні роки.  

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]