Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зариблення річки Хорол
2015-11-12

Водна артерія Миргородського краю — річка Хорол потребує догляду і підтримки. Громадські активісти “Миргородського рибальського клубу” знають це — як ніхто інший. Саме тому вони намагаються привернути увагу жителів міста до екологічних проблем та робити все для збереження і примноження водних ресурсів рідного міста. Вони провели чергову акцію по зарибленню річки.

Цього разу з рибного господарства одного із сіл Миргородського району привезли близько 50 тисяч голів малька, закупленого за гроші спонсорів та громадського об'єднання. Рибу випустили не в одному місці, а рівномірно розподілили по мікрорайонах та найбільш сприятливих для збереження поголів'я місцях. Загалом вийшло шість точок. Міський та студентський пляжі, мікрорайон Личанка, так звані “Гаваї”, зона відпочинку поблизу мосту “Третецького” та інші. Досвідчені рибалки-природолюби запевняють,  що за кілька років рибка виросте і розмножиться, а поки-що - просять утриматися від її вилову та випускати, якщо упіймається на гачок. Найбільшим ворогом у лускатих, як це не шкода визнавати, залишається браконьєр. Боротися з ним обіцяють члени рибальського клубу, які невтомно продовжують виходити на акваторію у спільні рейди із правоохоронними органами, телевізійниками і рибінспекторами. Активісти закликають громадськість не бути байдужими і долучатися до доброї справи на користь природі і людям .

Варто відзначити, що громадськість знайшла підтримку із боку міської влади. Вже не вперше до акції із зариблення річки приєднується й міський голова. Сергій Соломаха повністю розділяє позицію активістів по збереженню і примноженню водних ресурсів міста і району та всіляко їх підтримує.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]