Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо на виставку Віктора Брикульця, присвячену 95-річчю майстра
2019-11-23

23 листопада Миргородський краєзнавчий музей презентує персональну виставку заслуженого художника України, члена Національної спілки художників України, кавалера орденів Карла Фаберже, Почесного громадянина Миргорода Віктора Брикульця.  Запрошуємо відвідати мистецьку подію, присвячену 95-й річниці майстра. Початок о 13.00.

Творче досьє: художник створив і продовжує створювати образи великих та простих людей, оспівуючи при цьому духовну й фізичну красу людини. У творчому доробку митця понад 6 тисяч картин. Його роботи сьогодні можна побачити в експозиціях і фондах багатьох музеїв та у приватних колекціях України, Росії, Грузії, Фінляндії, Німеччини, Ізраїлю, Австралії, Канади, Швейцарії, Болгарії, США.

Значна частина творчого доробку знаходиться у Миргороді: у краєзнавчому музеї, санаторії «Полтава» ПрАТ “Миргородкурорт”, у дитячій музичній школі, музеї Д.Гурамішвілі, у міській раді, лікарні та у школах.

Своєрідною візитівкою міста став портрет засновника миргородського курорту Івана Андрійовича Зубковського, який зустрічає численних гостей у бюветі славнозвісної оздоровниці. Цей портрет став символом мінеральної води, відомої далеко за межами України.

Знаковими у творчості Віктора Брикульця стали портрети генія української культури Тараса Шевченка, гетьманів Івана Мазепи, Данила Апостола, меценаток Раїси Могилянки і Галшки Гулевичівни, письменника Анатолія Дімарова, співачки Раїси Кириченко.

  

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]