Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо на Сорочинський ярмарок 2017
2017-08-07

Традиційно з 22 по 27 серпня поточного року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Сорочинський ярмарок. Сьогодні – це найбільший в Україні і найвідоміший за її межами універсальний виставково-ярмарковий захід, що вдало поєднує столітню історію ярмаркового руху із сучасним бізнес-обличчям нашої держави. Площа ярмарку – 16 га, півтори тисячі учасників, понад півмільйона відвідувачів, тисячі учасників мистецьких колективів, десятки іноземних делегацій.

Офіційне відкриття – 22 серпня об 11:00. Урочистості з нагоди завершення роботи Національного Сорочинського ярмарку 2017 року – 27 серпня з 18:00 до 20:00. (сцена садиби Хіврі). Офіційне закриття Національного Сорочинського ярмарку 2017 року – 27 серпня о 21:00 на Головній сцені.

Звертаємо Вашу увагу на те, що в’їзд на територію ярмарку – тільки за умови наявності перепустки. Перепустка надає дозвіл на заїзд одного транспортного засобу на територію ярмарку.

Відкрита акредитація ЗМІ, яка проводиться до 15 серпня 2017 року і є обов’язковою. Заявки на акредитацію необхідно надсилати в довільній формі  на адресу: [email protected] (відділ комунікацій із ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА).

В заявці на акредитацію мають бути вказані:

1) повна назва засобу масової інформації;

2) прізвище, ім’я та по батькові працівників засобу масової інформації, акредитація яких запитується, їхня належність до творчих або технічних працівників (наприклад, журналіст, оператор, фотокореспондент);

3) поштова адреса, номер телефону (факсу), адреса електронної пошти засобу масової інформації;

4) для оформлення перепустки обов’язково вказуйте дані транспортного засобу (модель, державний номер).

 Контакти для довідок: (0532) 56-21-19; 56-95-07 - відділ комунікацій із ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]