Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо до участі у програмі «Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021»
2021-05-07

Фонд родини Богдана Гаврилишина запрошує молодь до участі у програмі «Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021». Програма створена для молодих патріотичних мешканців та мешканок Полтавщини, які бажають бути активними у громадському житті краю, України та готові стати рушійною силою ефективних змін. Учасники та учасниці навчатимуться розробці та втіленню проєктів місцевого розвитку, а також матимуть можливість отримати малий грант або поїздку до однієї із семи європейських країн: Австрії, Швейцарії, Швеції, Німеччини, Польщі, Великої Британії або Норвегії.

Відбір на програму розпочнеться 31 травня та триватиме до 14 червня включно за цим покликанням: https://bit.ly/3gGufLc. Також саме зараз громади Полтавщини мають можливість долучитися до вибору населених пунктів, де буде відбуватися навчання. Долучитися до вибору місця проведення програми можна тут: http://bit.ly/3xilE7A до 14 травня включно. Запрошуємо громадських активістів, представників бізнесу, органів місцевого самоврядування та медіа долучатися!

Критеріями вибору населених пунктів є кількість заповнених анкет від громади та якість конкретних пропозицій співпраці.

До 31 травня ми проаналізуємо заповнені анкети і оберемо 3 населені пункти Полтавської області, де відбудеться програма “Молодь змінить Україну-Полтавщина 2021” уже в липні!

Детальнішу інформацію про зміст програми «Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021» можна знайти на офіційному сайті: https://mzu.bhfamily.org/

У разі запитань, звертайтеся до координатора програми Богдана Михальчука: 097 085 39 76, [email protected].

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]