Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Заняття із скандинавської ходи та зимові розваги студентів Університету III віку
2021-02-03

Проводити час на свіжому повітрі – улюблене заняття як для дітей, так і для дорослих. У гарний зимовий день для студентів Університету III віку відбулося заняття із скандинавської ходи, яке пройшло на відмінно, з дотриманням дистанції на свіжому повітрі та з гарним настроєм. Цей напрям вважається дуже перспективним, оскільки скандинавську ходу можна з успіхом застосовувати у будь-яких умовах. Заняття проводяться на відкритому повітрі, що сприяє загартовуванню організму наших підопічних і несе додатковий оздоровчий ефект. Вона лікує і бадьорить та робить благородний вплив на організм будь-якої людини. Одна з переваг – майже повна відсутність протипоказань.

Після таких занять студенти заряджаються гарним настроєм на цілий день. Ось так на позитиві студенти Університету III віку крокують в ногу з часом, слідкують за своїм здоров’ям та мають гарну фізичну форму. Ніколи не пізно згадати дитинство. Крім того, що наші підопічні енергійні та спортивні, вони обожнюють кататися на санчатах, лижах та ліпити снігову бабу. Тому, відчувши себе дітьми, вони гралися в сніжки, співали та танцювали. Дуже приємно було бачити усміхнені і веселі обличчя студентів, які поводили себе немов діти. Такі розваги для літніх людей мають дивовижні властивості – зміцнюють здоров’я, характер, розвивають спритність, координацію та витривалість.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]