Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Закон "тиші" у Миргороді поширюється і на Новорічно-Різдвяні свята
2015-12-29

Повторно нагадуємо, що з метою прояву поваги до співвітчизників, що беруть участь в зоні АТО, та недопущення прояву соціальної напруженості, пов'язаної з особливим характером сприйняття піротехнічних ефектів жителями, гостями та тимчасово переміщеними людьми, у Миргороді розпорядженням міського голови заборонено проведення феєрверків, салютів та інших розважальних заходів та видовищ з використанням піротехнічних засобів. Ця заборона поширюється і на період новорічно-різдвяних святкувань. Сподіваємося на розуміння та дотримання громадянами періоду "тиші".

Повідомляємо, що у новорічну ніч у Миргороді не буде традиційного святкового салюту на центральній площі міста. Звертаємося до громадян з розумінням ставитися до тимчасових заходів та нагадуємо, що за порушення "тиші" винні особи будуть притягнуті до адміністративної відповідальності (стаття 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Зазвичай мешканці Миргорода використовують піротехніку в центрі міста, поблизу житлових будинків, ресторанів та кафе, а це заборонено. Заборона поширюється на всі види піротехнічних засобів. Згідно зі статтею 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення правил використання піротехнічних виробів штраф сягає 1020 гривень, за повторне адміністративне правопорушення доведеться заплатити вже 1700 гривень.  Тому просимо мешканців та гостей міста задля спокою і безпеки містян утриматися від використання салютів, феєрверків і піротехнічних засобів під час Новорічних та Різдвяних свят».

Наголошуємо, що патрульні наряди, залучені до охорони громадського порядку на території міста, а також дільничні інспектори міліції проінструктовані щодо заборони використання феєрверків та інших піротехнічних засобів на час проведення в країні антитерористичної операції.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]