Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Захід – лекція «Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги»
2021-05-27

Технічний прогрес сьогодні досягнув приголомшливого рівня. Комп’ютерні технології, нанотехнології, розвиток віртуальної реальності поступово і невпинно змінюють реалії життя кожного пересічного українця, хоча й не кожному досяжні для розуміння, особливо літнім людям. Однак переважна більшість з них вправно користуються мобільними телефонами і оволодівають смартфонами, активно залучаються до соціальних мереж і сплачують комунальні платежі у банківських терміналах.

     З метою роз’яснення пенсійного законодавства України та своєчасного інформування про законодавчі зміни начальник відділу обслуговування № 10 Миргородського об’єднаного управління ПФУ в Полтавській області Віктор Бакало прочитав лекцію для підопічних Територіального центру під назвою «Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги».

     Віктор Васильович наголосив, що з 01 вересня 2021 року пенсії та грошова допомога будуть нараховуватися на банківський рахунок за винятком окремих категорій осіб. Також додав, що переваги такого обслуговування очевидні – це не тільки просто та зручно, а й вигідно всім учасникам фінансового процесу – і Пенсійного фонду, і банкам, і пенсіонерам. Головне – правильно підібрати банк, у якому людей літнього віку будуть влаштовувати умови обслуговування.

     Студенти Університету III віку активно задавали питання, на які отримали чіткі відповіді. Надана інформація була дуже корисною для слухачів.

     Щиро дякуємо Віктору Бакалу за цікаву та змістовну лекцію для підопічних Територіального центру.

Територіальний  центр соціального обслуговування 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]