Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Загальноміський суботник 2016: зробимо Миргород чистим разом!
2016-04-23

23 квітня в Миргороді, у межах щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», проходить загальноміський суботник.  Вихідного дня громадяни долучилися до упорядкування парків, скверів, прибудинкових територій, дитячих, спортивних майданчиків, прибирання вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту, облаштування кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань. Трудові колективи відділів міської ради, підприємств, установ та організацій працювали на локаціях, які було визначено організаційним комітетом з проведення загальноміської акції.

Представники депутатського корпусу та виконкому на чолі з міським головою Сергієм Соломахою озеленювали сквер Слави. Суботнього дня вони посадили 20 ялинок. В інтерв'ю журналістам міський голова зауважив, що треба берегти пам'ять про подвиг поколінь, дбати про те, щоб всі місця були облаштовані. Адже пам'ять не повинна заростати бур'яном безпам`ятства і духовних лінощів. 

Очільник міста також висловив слова вдячності тим миргородцям, які раніше понаводили лад на своїх територіях, озеленили їх, та тим, хто долучився  23 квітня до всесвітньої екологічної ініціативи і всеукраїнської соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]