Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Загальноміське прибирання
2017-04-08

08 квітня у Миргороді організували генеральне прибирання. Попри прохолодну погоду бажання зробити Миргород чистим згуртувало містян у день благоустрою. У рамках відповідних заходів та санітарної очистки міської території було прибрано від сміття значні ділянки та висаджено дерева і кущі. Небайдужі мешканці долучилися до упорядкування парків, скверів, набережної річки, прибудинкових територій, дитячих, спортивних майданчиків, прибирання вулиць, доріг, тротуарів, транспорту, братських могил та меморіальних комплексів.

Представники трудових колективів працювали по локаціях, на які міську територію розподілили раніше координатори загальноміської акції. Працівники міськвиконкому наводили лад на території набережної "Тарілочка". За словами керуючої справами виконавчого комітету Антоніни Нікітченко, спільні заходи не лише сприяють благоустрою та озелененню території, а, насамперед, підвищують рівень екологічної культури та виховують в підростаючого покоління дбайливе ставлення до природи.

Усі, хто долучився до генерального прибирання міста 08 квітня, працювали активно і згуртовано. Кожен учасник суботника уболіває за своє рідне місто, бо хоче жити у чистому і зеленому Миргороді.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]