Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Загальні Збори та засідання Правління ICC Ukraine
2021-12-13

Підсумки роботи в поточному році та основні напрямки діяльності на 2022 рік обговорили на Загальних Зборах та засіданні Правління ICC Ukraine, організованих Українським Національним Комітетом Міжнародної Tоргової палати. У заході, що відбувся офлайн та онлайн форматах 10 грудня, взяв участь перший заступник Миргородського міського голови, Віцепрезидент ICC UKRAINE з питань розвитку регіонального бізнесу, член Правління Олександр Острянин. 

За словами Президента ІСС Ukraine Володимира Щелкунова, 2021 рік був напружений, особливо в контексті подій, які відбувалися в Україні та світі. Керівництво Комітету, керуючись місією та основними задачами ICC Ukraine, протягом рогу наполегливо реалізовувало намічену стратегію розвитку, реагуючи на виклики сьогодення та адаптуючись до нових реалій. Також Володимир Щелкунов наголосив, що ICC Ukraine стабільно і системно продовжує співпрацювати зі штаб-квартирою ІСС в Парижі; активно впроваджує оновлену комунікаційну стратегію між бізнесом та владою; бере участь у загальноукраїнських проєктах, використовує всі важелі, що існують для захисту та просування інтересів українського бізнесу не тільки на теренах України, але й світу. Серед найбільш значущих проєктів цього року можна назвати впровадження технологій “HYDROFLOW”, робота в напрямку спрощенні процедур торгівлі, проект «Життя в стилі «ЕКО», сприяння в супроводі інвестпроєктів в Херсонській області, програми, спрямовані на діджиталізацію бізнесу та соціальної сфери.

На Засіданні також були затвердженні нові комісії ICC Ukraine, такі як, Комісія з цифрової трансформації та кібербезпеки та Комісія з інноваційних методів в освіті.

В ході заходу також відбулося урочисте нагородження керівників регіональних представництв ICC Ukraine за визначні здобутки у популяризації ICC Ukraine у регіонах.

У 2022 році ICC Ukraine буде здійснювати свою діяльність, відповідно до рішень, схвалених Загальними Зборами та в інтересах вітчизняного бізнесу.

 

 

За матеріалами сайту Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати - ICC Ukrain

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]