Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Загальні Збори Асоціації міст України
2016-01-25

Міський голова Сергій Соломаха взяв участь у загальних Зборах  Асоціації міст України, що відбулися 23 січня в місті Києві. На конференції були присутні більше 200 представників органів місцевого самоврядування-членів АМУ. Збори були присвячені вирішенню організаційний питань роботи АМУ.

На початку засідання до учасників Зборів звернувся Віце-прем’єр-міністр України — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко. Його виступ був присвячений питанням децентралізації влади в Україні. Далі на порядку денному Збори затвердили оновлений склад Правління АМУ та Ревізійної комісії. Київський міський голова Віталій Кличко очолив Правління АМУ. Правління АМУ рекомендувало його на посаду голови Правління. За підсумками голосування його кандидатуру підтримала абсолютна більшість учасників зборів. А Миргородського міського голову Сергія Соломаху та Кременчуцького міського голову Віталія   Малецького включено до складу Правління АМУ. За результатами розгляду питань порядку денного Загальних зборів були прийняті рішення з організаційних питань діяльності Асоціації. Також учасники зборів ухвалити Звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо вирішення найбільш актуальних питань місцевого самоврядування. Прийнято рішення схвалити проект Звернення та доручити секретаріату зборів доопрацювати його з врахування висловлених міськими головами пропозицій.

У рамках загальних Зборів АМУ відбулося офіційне відкриття проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який Асоціація реалізуватиме за підтримки USAID. Для участі у церемонії на засідання прибув Посол Сполучених Штатів Америки Джеффрі Р. Пайєтт.

Далі головуючий запросив до слова Голову Верховної Ради України Володимира Гройсмана та Президента України Петра Порошенка. Голова Парламенту говорив про посилення ролі асоціацій органів місцевого самоврядування.
  А Глава держави присвятив свій виступ децентралізації. Петро Порошенко акцентував на тому, що вже зроблено і вже дає перші результати, а також тому, що ще необхідно зробити – та закликав присутніх мерів міст до спільної роботи над втіленням децентралізації у життя.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]