Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
За порушення правил рибальства передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність
2015-04-01

Традиційно навесні по всій Україні поводиться масштабна природоохоронна акція «Нерест», яка пов’язана з періодом розмноження риб. І від того, як пройде цей процес, залежить збереження рибних запасів у річках і озерах, а іноді й навіть існування деяких видів.

Саме під час нересту активізується браконьєрський вилов риби.
  Не дивлячись на численні заклики утриматися від вилову риби у цей період – працівниками Державної екологічної інспекції у Полтавській області регулярно фіксуються порушення правил рибної ловлі.
  Тож інспекція попереджає: за порушення правил рибальства передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність!
  Згідно ст. 85 ч.3 КУпАП за вчинення порушень передбачена відповідальність від попередження до накладення штрафу: на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34-170 грн.) і попередження або накладення штрафу на посадових осіб від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 - 510 грн.).
  Згідно ст. 85 ч. 4 за грубе порушення правил рибальства тягне за собою  накладення штрафів: на громадян від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-680 грн.) і на посадових осіб – від тридцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510-850 грн.) з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника та незаконно добутих водних живих ресурсів чи без такої.
  Порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного  світу відповідно до ч.1 ст.88-1 КУпАП тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51 до 255 грн.) з конфіскацією об’єктів тваринного світу чи без такої.
  За грубе порушення правил рибальства протоколи про адмінправопорушення розглядаються місцевими судами.
  У період весняно-літньої заборони дозволяється любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега на спеціально визначених місцях.

Державна екологічна
  інспекція у Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]