Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
XIV Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»
2019-04-01

Всеукраїнська акція «Серце до серця» цьогоріч  триватиме з 1 квітня по 19 травня 2019 року.Метою даного заходу є закупівля медичного обладнання до відділень дитячих лікарень кожної області України. Щороку тематика акції змінюється, у 2019 році допомога буде спрямована на закупівлю обладнання для кардіологічних відділень українських лікарень. У межах акції заплановано проведення благодійних заходів.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні. Основні цілі фонду:

  • розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів;
  • привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;
  • виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України;
  • покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.

Протягом 2006-2018 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнесструктур було зібрано 35 798 830,65 грн, за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України. Навесні, впродовж трьох тижнів, акція триває у всіх областях України і супроводжується проведенням низки концертів, вистав, конкурсів, спортивних змаганнь, тренінгів. Під час фіналу акції відбувається збір коштів. Волонтери наліплюють логотип фонду кожному хто долучився – червоне серце. Результатом акцій «Серце до серця» є близько 100 000 вихованих у дусі відповідальності і безкорисливості волонтерів по Україні та діюче медичне обладнання в обласних дитячих лікарнях з безкоштовним його користуванням громадськістю. Фонд «Серце до серця» є стабільною платформою для єднання небайдужих українців, які прагнуть поліпшити країну власними силами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]