Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вирішували наболілі питання миргородців
2018-06-26

26 червня жителі міста та району побували на особистому прийомі, який провів у Миргороді депутат Верховної Ради України Олег Кулініч. Оскільки питання, які порушували заявники спільні, то до їх вирішення також долучилися Миргородський міський голова Сергій Соломаха, голова Миргородської РДА Юрій Коваленко, його заступник Віктор Фесенко, голова Миргородської районної ради Леонід Яринич. На спільному прийомі  розглянули 31 звернення від жителів міста та району.

Мешканці міста та району обурені нововведеннями, які стосуються порядку призначення субсидій, бо дуже багато людей через відсутність офіційного працевлаштування просто не здатні підтвердити свої доходи чи їх відсутність. Люди дійсно налякані і не знають, як їм бути. Олег Кулініч запевнив, що питання це надзвичайно гостре по всім районам 147-о округу, тому обов'язково адресує його під час години запитань до уряду.

Були звернення від громадян щодо термінового лікування та проведення операцій. Прохання про фінансову підтримку талановитої молоді. Один з заявників скаржився, що хоч і має необхідні підтверджуючі документи та пройшов всі бюрократичні кола, але так і не зміг отримати статус ліквідатора аварії на ЧАЕС. Були скарги і на інші порушення прав громадян, зокрема на окремі дії компаній “Полтаваобленерго” і “Полтавагаз” щодо відключення абонентів.

Озвучувалися під час прийому громадян також земельні питання та  несправедливий перерахунок пенсій.

Окремі миргородці зверталися зі своїми пропозиціями та ідеями щодо облаштування та обладнання певних об'єктів - басейну на території дитячого табору, картинної галереї під відкритим небом, забезпечення Станції юних туристів додатковим інвентарем та обладанням. Не оминули у своїх зверненнях громадяни і питання ремонту доріг, питання пільгового проїзду в міському та міжміському сполученні, яке гостро стоїть не перший рік.

Під кінець особистого прийому з Олегом Кулінічем зустрілися представники Спілки ветеранів Афганістану Миргородщини.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]