Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Випускнику! Посади дерево на згадку! - 2016"
2016-04-15

Одинадцятикласники миргородських шкіл продовжили екологічну естафету "Випускнику! Посади дерево на згадку!". Цю акцію започаткували торік. Учні впевнені, що добрі справи робити важливо, а якщо вони матимуть продовження, то вони важливіші вдвічі.

14 квітня після уроків старшокласники прийшли у Сквер випускників, щоб посадити в ньому нові саджанці. З вітальним словом до цьогорічних випускників звернулися заступник міського голови Костянтин Кірпосенко, представники відділу освіти, методичного кабінету та ЦЕНТУМу. Промовці зазначали, що екологічна естафета – не лише згадка про випускників шкіл - це насамперед, виховання екологічної культури підростаючого покоління. Роблячи добру справу, діти стають більш відповідальними за стан навколишнього середовища і розуміють необхідність таких ініціатив.

Зелені легені міста у парковій зорні оновилися новими берізками. За словами директора Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Лариси Хабоші, цьогоріч посадили саме ці саджанці. Берези у нашій місцевості приживаються найкраще, вони не примхливі. Саджанці надало КП "Комбінат благоустрою та озеленення". Допомагали старшокласникам робити добрі справи і працівники інших міських комунальних служб. Разом з випускниками вони будуть доглядати за молодими деревцями.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]