Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вибір професії – головна тема для випускників
2018-12-17

Перед кожним випускником стоїть відповідальний вибір, а саме, вибір професії з якою вони пов’яжуть своє свідоме життя. Є така професія захищати Батьківщину – стати офіцером Збройних Сил України.

13 грудня 2018 року в Центрі естетичного вихання відбулася зустріч учнів навчальних закладів міста та району  з представниками Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів), Військової академії (м. Одеса).

Представники військових закладів довели інформацію про спеціальності, по яких навчаються курсанти, про соціальні гарантії військовослужбовців, про стабільну заробітну плату, про отримання житла за місцем подальшої служби, безкоштовне лікування та ін.

Миргородський військкомат проводить відбір кандидатів навчатися у вищих військових навчальних закладах та військових коледжах сержантського складу для підготовки військових офіцерів та сержантів серед цивільної молоді віком від 17 до 21 року, які мають (отримають) повну загальну середню освіту, складуть зовнішнє оцінювання та будуть відповідати вимогам проходження військової служби. Навчання проводиться за схемою «курсант» або «студент – курсант».

Про вищі військові навчальні заклади можна ознайомитися на Інтернет сайті Міністерства оборони України, розділ «Війська освіта».

Щоб стати курсантом  військового навчального закладу потрібно: з січня місяця 2019 року написати заяву на ім’я військового комісара, пройти медичний огляд, оформити особову справу  кандидата, пройти тестування та з відповідними сертифікатами ЗНО протягом липня  успішно пройти іспити у військовому навчальному закладі.

Для отримання  більш детальної  інформації звертатися:  Миргородський військовий комісаріат призовна дільниця каб. № 6, тел. 4-60-03. Темченко Світлана.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]