Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Втілення нових стандартів
2017-12-15

Готуючись відкрити двері Новій українській школі, яка стартує в 2018 році, вчителі початкових класів уже зараз втілюють сучасні стандарти. Освітяни навчальних закладів Миргорода спробували з'ясувати, як за допомогою математичних методів зацікавити предметом, допомогти дитині адекватно вирішувати проблеми повсякденного життя.

На базі гімназії імені Т.Г.Шевченка відбувся науково-практичний семінар "Розвиток математичної компетентності молодших школярів" для вчителів початкових класів, який працював у трьох напрямках: відкриті інтегровані уроки, теорія, практика.

Вітаючи учасників семінару заступник директора з навчальної роботи  гімназії Гутнік Лариса Миколаївна науково обґрунтувала теоретичні основи Нової української школи. Вчитель експериментального 1-В класу «Інтелект України» Шульгіна Юлія Григорівна ознайомила з новими методами  роботи та результатами навчальних досягнень учнів. Шквал  емоцій викликала практична  частина семінару, яка проходила на сучасному рівні у вигляді гри-квесту. Учасникам було запропоновано за певний час пройти випробування, спираючись на математичні знання початкової освіти. Креативність завдань полягала в тому, що вони були пов’язані із повсякденним життям. Учителі гімназії в ігровій формі показали колегам застосування математичної грамотності в реальному житті. Цікавими і пізнавальними були відвідування імпровізованих телепередач «Світ навиворіт», «Зважені і щасливі», «Вдалий проект», «Рибальство і мисливство», «Абетка споживача», «Математичні перегони». Всі присутні отримали можливість відчути себе дітьми, взявши участь у запропонованих випробуваннях. Свої  враження від заходу учасники залишили в імпровізованому  календарі. Семінар закінчився позитивною ноткою «Весела лотерея».

Щиро дякую колективу початкових класів гімназії імені Т.Г.Шевченка за організацію та проведення практичного семінару. Такі  заходи надихають педагогів на нові здобутки. Приємно, що у всіх колег є бажання працювати творчо, на засадах співробітництва, навчати та виховувати дітей нового покоління.

Вікторія Кічайкіна,

 методист методичного кабінету

відділу освіти Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]