Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вшанували захисників України
2020-10-14

 У День Покрови пресвятої Богородиці, дотримуючись усіх карантинних вимог,  миргородці вшанували козацьке минуле краю, згадали нинішніх героїв та  помолилися за полеглих.

14 жовтня миргородці зібралися у сквері Козацької Слави з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва. Представники міської та районної влади, військові, козаки та громадськість згадали захисників, які віддали життя за краще майбутнє.

Хвилиною мовчання вшанували полеглих Героїв та поклали квіти до пам'ятника загиблим козакам. Також представники влади та учасники АТО вшанували земляків, які загинули у зоні проведення АТО, поклавши квіти до пам'ятного знаку у сквері Слави. Згадали на заході Василя Третецького, колишнього міського голову, який народився на Покрову та загинув від рук зловмисників. Помолилися за відновлення миру в Україні.

У рамках тематичного заходу у краєзнавчому музеї експонується художня виставка "Герої не вмирають", де представлені портрети загиблих земляків у зоні АТО (авторка Катерина Коростильова). До низки художніх робіт додався іще один – Ярослави Никоненко, яка загинула 15 жовтня 2019 року в зоні бойових дій на сході країни від кулі снайпера. Роботу передали доньці  загиблої, Софії.

 Фотогалерея

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]