Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вшанували ветеранів-переможців
2016-05-09

09 травня миргородці вшанували ветеранів Другої світової війни та хвилиною мовчання згадали загиблих на фронтах земляків. До 71 – ї річниці Перемоги над нацизмом у сквері Слави відбувся урочистий мітинг. Травневий скорботний і святковий день зібрав миргородців біля Вічного Вогню. З квітами ветерани–переможці, представники влади, громадських організацій та трудових колективів прийшли у священне місце.

Історія Другої світової війни близька кожній українській родині. Більше 8 мільйонів – така ціна Великої Перемоги. З поля бою не повернулися понад 11 тисяч миргородців, а це майже кожен третій житель. За відвагу та мужність у боях із загарбниками орденами та медалями було нагороджено близько 2,5 мільйонів українців. Миргород дав Україні одинадцятьох Героїв.

Звертаючись до ветеранів міський голова Сергій Соломаха подякував визволителям за героїзм, побажав їм міцного здоров’я, а всім - якнайшвидшого відновлення миру.

Про ціну миру та солдатське братерство говорили ветерани війни: Василь Петлюх – учасник бойових дій, танкіст, кавалер п'яти орденів, Петро Ярмоленко – гвардії сержант бомбардувальної авіації, голова Ради ветеранів міста Василь Вертелецький, начальник Миргородського гарнізону Сергій Ялишев, учні шкіл.

Учасники мітингу вклонилися ветеранам Другої світової війни та хвилиною мовчання пом'янули загиблих земляків. Завершився урочистий захід, який проходив під супровід місцевого духового оркестру ім. Шатравки, покладанням квітів до Меморіалу Вічної Слави.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]