Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Всеукраїнський хоровий конкурс “ЩЕДРИК ФЕСТ
2018-11-22

З 26 по 29 грудня 2018 року у м. Покровськ Донецької області відбудеться Всеукраїнський хоровий конкурс “ЩЕДРИК ФЕСТ”. Проведення Конкурсу є частиною ювілейного міжнародного проекту з відзначення 100-річчя заснування Української Республіканської Капели під керівництвом Олександра Кошиця та світового тріумфу «Щедрика» в обробці Миколи Дмитровича Леонтовича.

Засновниками і організаторами конкурсу є Донецька обласна державна адміністрація, Покровська міська рада Донецької області у співпраці з Хоровим товариством імені Миколи Леонтовича, Тульчинською міською об’єднаною територіальною громадою Вінницької області.

Головна мета конкурсу — збереження і розвиток співочої культури в регіоні та Україні в цілому, зростання її значення у духовному житті суспільства, підвищення виконавського рівня хорових колективів.

Основне завдання — створення додаткового мистецького простору можливостей для хорових колективів і диригентів України, а також розширення спектру музичних напрямів, стилів і шкіл хорового виконавства.

Проект спрямований на збереження здобутків українського хорового співу, зміцнення творчих і особистих зв’язків серед хормейстерів та молодих людей, що обрали своїм фахом хоровий спів, усвідомлення широким загалом хорового мистецтва, як корінного жанру української культури через відродження з небуття пластів української духовності.

Хор-переможець конкурсу стане сучасним провідником культурної дипломатії України у світі та здійснить світове концертне турне за маршрутом Капели, як це було 100 років тому.

У співпраці з Українським інститутом національної пам’яті та містами України триває пересувна вулична фотовиставка “Культурна дипломатія України: світовий тріумф Щедрика”.

Особливою місією конкурсу є братерська підтримка представниками різних регіонів України наших співвітчизників-мешканців Донеччини, частина територій якої є тимчасово окупованою.

Положення про конкурс, зміст фотовиставки та контакти оргкомітету розміщені на сайті http://shchedrykfest.com.ua

Конкурсу передував відбірковий етап з 1 по 31 жовтня 2018 року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]