Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Всеукраїнський день дошкілля - 2019
2019-09-30

Наприкінці вересня працівники закладів дошкільної освіти міста відзначили Всеукраїнський день дошкілля. Ідея цього свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садок і на дошкільне дитинство в цілому.

Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, коли формується особистість і закладаються основи здоров’я. Різнобарвне, насичене цікавим змістом дитинство залежить від мудрості вихователя, уваги до внутрішнього світу малюка. Завдяки педагогам, дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Дошкільний заклад – це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці – дітки віком від 2 років. І допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі: вихователі, помічники вихователів, музичні керівники, інструктори з фізичної культури, медсестри, психологи, вчителі-логопеди, вчителі - дефектологи. Вони проводять цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, відповідають за збереження  життя та здоров’я  вихованців.

26 вересня у ДНЗ №2 «Оленка» комбінованого типу (завідувач Горбенко Т.Ф.) відбулися урочисті з нагоди свята. Із Днем дошкілля працівників «наймолодшої» освітянської ланки привітали начальник відділу освіти Колибельнік Т. М., методист відділу освіти Гречка Л.М., завідувач ДНЗ Горбенко Т.Ф. Вони зазначили, що бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від майстерності та професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного  внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - маленьке життя і наша надія.

За ініціативну творчу працю, виховання і розвиток творчого потенціалу дітей дошкільного віку та з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля працівники закладів дошкільної освіти міста були нагороджені грамотами відділу освіти. Від міської організації профспілки працівників освіти і науки їм було подаровано квіти.

Колектив закладу разом з маленькими артистами подарував хвилини радості всім присутнім, виконуючи запальні танці, пісні та декламуючи проникливі вірші.

 

Горєлова В.Ю.,

вихователь – методист ДНЗ № 2 «Оленка»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]