Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Всеукраїнський День дошкілля
2018-09-27

Наприкінці вересня працівники закладів дошкільної освіти міста відзначили Всеукраїнський День дошкілля. Ідея цього свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садок і на дошкільне дитинство в цілому.

 

Професія вихователя  вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини. В цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я. Різнобарвне, насичене цікавим змістом дитинство і подальша доля кожної дитини залежать від мудрості вихователя, уваги до внутрішнього світу малюка. Завдяки  вихователям, дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Дитячий садок – це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни – дітки віком від 2 років. І допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі: вихователі, помічники вихователів, музичні керівники, інструктори з фізичної культури, медсестри, психологи, логопеди, дефектологи. Вони проводять цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, відповідають за збереження  життя та здоров’я  вихованців.

26 вересня у НВК (днз-знз) «Гелікон» (директор Полтавська Д.А.) відбулося урочисте свято з цієї нагоди. Із Днем дошкілля працівників «наймолодшої» освітянської ланки привітали начальник відділу освіти Колибельнік Т. М., методист відділу освіти Гречка Л.М., директор НВК (дз-знз) «Гелікон» Полтавська Д.А. Вони зазначили, що бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від майстерності та професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного  внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - маленьке життя і наша надія.

За ініціативну творчу працю, виховання і розвиток творчого потенціалу дітей дошкільного віку та з нагоди Дня дошкілля вихователі закладів міста були нагороджені грамотами відділу освіти.

Маленькі артисти подарували хвилини радості всім присутнім, виконуючи запальні танці, пісні та декламуючи проникливі вірші.

 

Посилання на відео та презентацію до Дня дошкілля
 
 
 

Парфенчик Н.І.,

вихователь – методист НВК «Гелікон»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]