Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ВОНИ МАЮТЬ ПРАВО НА ЖИТТЯ!
2015-01-26

Шановні  мешканці м. Миргорода та Миргородського району. Дуже велике прохання до Вас бути небайдужими, чуйними та добрими  до братів наших менших. МИ ВІДПОВІДАЛЬНІ ЗА ТИХ, КОГО ПРИРУЧИЛИ!

Що треба, наприклад, собачці для щастя - зовсім небагато. Килимок у Вашій квартирі або будочку в Вашому дворі, гаряча тарілка їжі, побігати, погратися з нею і вона вам віддячить та подарує гарний настрій на цілий день.  Це правда.

Радість для тваринки це те, що на неї просто звертають увагу, а не посадили на ланцюг та забули. Люди!  Давайте будемо добрішими  один до одного! Давайте разом змінювати себе - це перший крок до європейської країни. Перестаньте їх отруювати - це найболючіша бсмерть. Жорстоко бити, завозити світ за очі тварин - це не добра справа. Знайте, за це буде розплата. «Так, дійсно, той, хто сіє зерно вбивства та болю, не може пожинати радість та любов» - Піфагор.

Як кажуть,  не проси у Господа хорошого життя,  а проси легкої смерті. Це мудрість нашого життя! Миргородська влада разом з групою волонтерів запросили австрійських ветеринарних лікарів. Вони допоможуть нашому місту в гуманному регулюванні чисельності безпритульних тварин методом стерилізації. Це єдиний гуманний метод, який залишився для використання в суспільстві, так як інші методи, крім того, що вони - аморальні, не дають ні якого результату. Якщо вбити тварину, то її місце проживання, через деякий час,  займе інша тварина. А суцільна стерилізація безпритульних тварин на великих площах стабілізує ситуацію, поступово їх буде менше і прогодувати їх буде легше.

Тваринки -  частина нашого міста.  Чотирилапі невинні, що народилася на вулиці, часто по провині самої людини. Хто з ненавистю та байдужістю ставиться до братів наших молодших, від того не чекайте щирого співчуття і любові до себе.

Велике прохання до організацій, які взяли на сторожування собачку - ви за неї несете відповідальність, бо вона Вам вірно служить. Не тільки організації, де є на охоронні собачка-дівчинка, а також і малозабезпечені громадяни, можуть привести їх на стерилізацію. Після операції у собачки не змінюється характер - вона й надалі сторожуватиме та буде для Вас вірним другом.

Просимо небайдужих людей допомогти по догляду за тваринками після операції, це нескладно, Вас навчать. Довідкова інформація за телефоном  066 3558587

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]