Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Води блакить , комфорт і радість
2015-08-14

Саме так можна коротко сказати про новий басейн відкритого типу, який зустрічає відпочиваючих  курорту «Миргород». Навіть у важкі часи, керівництво курорту знаходить можливості вплітати в косу найвідомішої у світі української оздоровниці нові коштовні перлини, «Миргородкурорт» активно розвивається.

Хто ще не бачив надзвичайно яскравих і зворушливих світломузичних шоу унікального танцюючого фонтану, або не фотографувався на фоні райдужних переливів велетенських крил «Млина здоров’я», або оригінальних квіткових панно та скульптур? Все це і багато іншого створює особливий неповторний і привабливий образ кращого курорту світу. І сьогодні до цього ошатного намиста з перлин курортного життя долучився сучасний басейн відкритого типу, який не тільки став одним з улюблених місць відпочинку для гостей курорту, а й створює особливий мікроклімат у цьому мальовничому місці.

Це вже другий басейн відкритого типу, побудований на території курорту «Миргород» для комфортного відпочинку його гостей. Якщо говорити мовою цифр, то площа його водного дзеркала 500 кв.м, об’єм сягає 750 куб.м. Басейн для зручності має різну глибину, щоб у повній мірі отримали задоволення і діти, і аматори плавання. Крім цього, басейн оснащений сучасною автоматичною системою підтримки кислотно-лужного балансу та знезараження води.

Але що можуть сказати цифри, про небесну блакить води, що мирно плескається у басейні, побудованому у вигляді золотої рибки, що зручно вмостилася між ошатними корпусами санаторіїв «Миргород» і «Полтава», про його сучасне облаштування, манливі зручні лежаки під парасольками, стильний душ та інше.

Басейн увійшов до складу загальнокурортної бальнеогрязелікарні. І, оскільки належить до лікувальних процедур, його призначає лікар. Така помітка в санаторно-курортній книжці відпочиваючих «Миргородкурорту» дає їм право на безкоштовне відвідування басейну. Для інших – встановлена помірна погодинна оплата.

«Сьогодні створення такого басейну нам далося дуже непросто. Але це не якісь забаганки – це вимога часу. Світова тенденція розвитку курортної галузі вимагає постійного підвищення комфорту для відпочиваючих. А статус лідера санаторно-курортної галузі нашої держави, курорту, який давно став візитівкою України у світі, вимагає і вищого рівня послуг. Тому ми направляємо свої зусилля не тільки на розвиток лікувальної бази та розширення напрямків реабілітації, а й на активний розвиток інфраструктури відпочинку. Гості курорту «Миргород» повинні у всьому відчувати повагу і піклування, відчувати радість життя. Адже гарний настрій теж важлива складова процесу оздоровлення. І відкриття цього басейну – ще один впевнений крок у цьому напрямку», - сказав на зустрічі з журналістами генеральний директор ПрАТ «Миргородкурорт», заслужений лікар України, депутат Полтавської обласної ради Олександр Гавловський.

Басейн чекає на відвідувачів щодня з 9.00 до 18.00 години, технічна перерва з 13.00 до 14.00 години. Ласкаво просимо!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]