Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Влада області звернеться до Кабміну, щоб врегулювати ціни на продовольчому ринку
2015-03-02

Щоб дати лад цінам на продукти харчування, Уряд повинен скасувати минулорічну постанову про заборону перевірок суб’єктів господарювання Зі зверненням про відміну такої постанови до Кабінету міністрів має намір звернутися Полтавська облдержадміністрація. Про це на розширеній колегії у четвер повідомив перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олег Пругло.

До таких дій керівництво регіону спонукає різке, хаотичне і мало не щоденне підвищення цін на продукти харчування у мережах супермаркетів. Суттєво зросли ціни на борошно, цукор, яйця, олію, гречку. Під час колегії голова Гадяцької РДА Олексій Матюшенко звернувся до Антимонопольного комітету з проханням перевірити, чи є економічні підстави для такого здорожчання продуктів українського виробництва, чи це елементарна спроба нажитися завдяки панічним настроям населення.

«На товарних ринках області дійсно зараз паніка. Проте відповідно до розпорядження голови Полтавської ОДА існують регульовані ціни  на соціально захищену групу товарів. Виконання цього розпорядження потрібно контролювати, але без дозволу Уряду ми просто не маємо права проводити перевірки», — прокоментував голова АМКУ в Полтавській області Володимир Оніщенко.

Отримати законні повноваження, щоб вплинути на цінову політику й навести нарешті лад на продуктовому ринку, влада області може після відміни постанови Кабміну.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]