Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Влада-бізнес-громада
2019-02-21

21 лютого за участю в.о. заступника міського голови Сергія Михайленка, було проведено  засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва. На засіданні було обговорено хід виконання Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва м. Миргорода на 2018–2022 роки, ставки єдиного податку та  впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту у місті.

Кожне з питань було широко обговорено. Заступник голови Координаційної  ради, приватний підприємець Любов Хухра  та  члени Координаційної ради висловили своє бачення щодо актуальних питань в сфері малого та середнього бізнесу, запропонували  думки по Програмі підтримки підприємців та ставок єдиного податку. Зокрема, приватний підприємець Олена Булойчик зауважила, для того, щоб покращити бізнес-клімат у місті,  колегам потрібно активніше долучатися до проектів. Вона також навела приклади такої співпраці.

Про виконання Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва на 2018 – 2022 роки доповіла начальник  відділу  споживчого ринку та підприємництва Світлана Гавриш. 

Роз'яснення про ставку єдиного податку надала начальник Миргородської ОДПІ Наталія Молочко. Вона зазначила, що рішення, яке було прийняте у 2018 р. стосовно ставок єдиного податку, діє у 2019 р. і що всі інші рішення, прийняті пізніше 01.07.2018 р., Миргородська ОДПІ не може взяти до виконання відповідно до Податкового кодексу. Відповідне рішення пройшло регуляторну службу і є регуляторним актом.  

На засіданні лунали різні думки  щодо визначення ставок єдиного податку.  Окремі підприємці наполягають на  його зменшенні.  Також на засіданні було обгвоено низку інших питань, які стосуються  підприємницької діяльності. 

Були ознайомлені учасники засідання і з проектом "Впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту у м. Миргороді". Про це інформував в.о начальника  відділу  економічного прогнозування та туризму Олександр. Шапошник.

Підсумовуючи засідання профільний заступник зазначив, що  пропозиції підприємців будуть внесені в протокол, а  звернення по зменшенню ставок єдиного податку буде донесено до депутатського корпусу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]