Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітання Сергія Соломахи з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності
2015-08-22

Дорогі миргородці! Шановні гості нашого міста!

Щиро вітаю вас державними святами!

Символічно, що ми святкуємо День Державного Прапора України напередодні Дня  Незалежності.  Адже саме синьо-жовтий стяг об’єднував під своїми полотнищами захисників та оборонців рідної землі.

Наш прапор сьогодні - це більше, ніж символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

Двадцять чотири роки тому здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарем на своїй українській землі. 2015-й  рік непростий в історії сучасної України. Нині держава переживає складні часи агресії та посягань на незалежність та цілісність держави. У такий складний час поняття Незалежності та Єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднав людей різних національностей. Скрізь майорять жовто-блакитні прапори. Бути українцем – почесно. Я переконаний, що лиха година скоро мине. Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу Велику Єдину Україну.

З нагоди державних свят від усієї душі зичу вам та вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання української держави, добробуту її народу.

Із повагою міський голова Сергій  Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]