Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітання працівникам культури
2017-11-09

Шановні колеги, працівники закладів культури, друзі! Щиро вітаю  вас із професійним святом! Професійне свято – нагода підбити певні підсумки, окреслити плани на майбутнє, замислитись над обраним напрямком і, звичайно ж, відзначити тих, хто своїм натхненням і відданістю професії є прикладом для оточення.

Підбиваючи підсумок року, що минає, хочу подякувати більшості з вас за роботу! За талант та ініціативу, за креативність і самовідданість! Дякую дитячій музичній школі за музичний марафон – впевнена, що акція стане традиційною! Пропоную перенести марафон на центральну площу, аби більша кількість миргородців і гості міста мали змогу впевнитись, що миргородська школа – найкраща, принаймні, у Полтавській області!

Музею Давида Гурамішвілі, дорослій бібліотеці дякую за постійний креатив у роботі, за пошуки нових форм і безліч цікавих масових заходів. Дитячій бібліотеці щиро вдячна за наполегливість і відповідність вимогам часу, за тісну співпрацю з дитячою аудиторією. Радію за творчу роботу центру культури та дозвілля – обіцяю прикласти усіх зусиль для капітального ремонту, аби ваша зірка запалала яскраво та впевнено! Міському будинку культури висловлюю щире співчуття за те, що будівля не витримала їх активної роботи, сподіваюсь - це тимчасові труднощі, ми разом їх обов¢язково подолаємо! Дякую краєзнавчому музею за послідовність і науковий підхід, дякую фотоклубу за активність і оперативність у роботі.

Хочу подякувати Касьяненку Митрофану Михайловичу, Шумейко Людмилі Михайлівні, Кириченко Марині Борисівні, Цибульському Андрію Леонідовичу – за ініціативу і талант, за організацію в місті мистецьких заходів!

Окремо хочу висловити щиру вдячність кожному з творчих працівників наших клубів, які працюють за мінімальну заробітну плату, а відповідають за загальноміські масові заходи, і проводять їх на високому організаційному і мистецькому рівні. Дуже шаную кожного з клубників – бо вони на передовій, їх відразу або хвалять тисячі глядачів, або лають! Дякую, що в більшості хвалять!

За рік, що минув, багато зроблено у плані зміцнення матеріально-технічної бази. За це щира вдячність керівництву міста, депутатам міської ради, адже виділені кошти на капітальне придбання та ремонти свідчать про увагу до наших проблем, а зрештою служать навіть не нам, а миргородцям, які відвідують наші заходи і наші заклади!  

Відремонтований музей милує око,  і згодом доросла бібліотека та музична школа перетворяться на справжні храми культури.  Виготовлена кошторисна документація на ремонт центру культури та дозвілля; на часі реконструкція міського будинку культури в мікрорайоні «Почапці».

З нагоди професійного свята щиро вітаю творчих працівників Палацу культури курорту – ми рівняємось на вас і пишаємося вами! Вітання клубам при санаторних закладах міста, районному будинку культури, в яких працюють талановиті, натхненні і креативні особистості. Вітаю творчі колективи центру естетичного виховання, справжньої кузні культури! Завдяки вам наші діти мають змогу розкривати свої таланти і здібності! Вітаю кожен творчий колектив міста і дякую  за відданість культурі і мистецтву! 12 творчих колективів Миргорода з честю носять звання «народний». Щиро вдячна всім за співпрацю. Бажаю творчого горіння, натхнення, реалізації задумів і втілення найсміливіших планів! Здоров'я вам і вашим родинам! Добробуту і благополуччя!

Лариса Педченко,

начальник відділу культури

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]