Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Військовий конфлікт та ЗМІ»
2016-02-26

Дводенний тренінг «Військовий конфлікт та ЗМІ» під такою назвою у Полтаві відбувся тренінг для представників ЗМІ. Тематика вибрана не випадково. Організатори прагнули ознайомити журналістів регіональних ЗМІ та громадських активістів з реаліями, з якими стикаються вимушені переселенці. Лектори — відомі українські журналісти: Анастасія Станко (Громадське телебачення) та Роман Бочкала (Інтер).

У тренінгу взяли участь і внутрішні переселенці для об’єктивності обговорення. Існує думка, що ЗМІ суб’єктивно висвітлює їхні проблеми, і це трапляється з різних причин, найчастіше — через погане володіння інформацією.

Про свій журналістський досвід спілкування з постраждалими від війни розповів Роман Бочкала. Він уже багато років займається військовою журналістикою. Він один з перших українських кореспондентів, які робили репортажі із Сирії 2011 році, а також працював у гарячих точках у Конго, Сомалі, на Балканах і в Косово. З перших днів війни на Сході України він знімав на передовій і був поранений.

Анастасія Станко поділилася знаннями про баланс думок у роботі журналіста. Вона уже двічі потрапляла в полон до терористів, виходила звідти ціла і продовжує працювати в зоні бойових дій. На її думку, в українській військовій журналістиці бракує об’єктивності і балансу думок.

Тренінг проходив у рамках ініціативи з порозуміння між внутрішніми переселенцями та місцевими жителями. Цей та інші пов’язані заходи підтримує фінансово BlackSeaTrustforRegionalCooperation, проект фонду Германа Маршалла Сполучених Штатів.

За інформацією Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]