Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Військові інженери-авіатори підтримують винищувачі у бойовій готовності
2017-03-03

На фахівців інженерно-авіаційної служби 831 бригади тактичної авіації Повітряного командування «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України покладено виконання відповідальних завдань із відновлення та підтримання справності авіаційної техніки до максимально можливого рівня, утримання її у стані бойової готовності, забезпечення її безвідмовної роботи та високої ефективності застосування при виконанні завдань за призначенням.

Відтоді, як літаки стали підкорювати повітряний простір, сформувалися дві групи авіаційних фахівців, без яких польоти були б неможливі. Такими групами фахівців є льотний склад і наземний інженерно-технічний персонал. При відсутності будь-якої з вищеназваних груп, авіація не може виконувати покладені на неї завдання якісно і, головне, безпечно.

Аеродром. До початку льотної зміни 4 години, а військові інженери-авіатори вже працюють. Кожен літак ретельно перевіряється всіма службами відповідно до регламенту та доповідається про готовність до виконання завдань за призначенням.
  За словами начальника інженерно-авіаційної служби 831 бригади тактичної авіації полковника Євгена Ільюка, фаховий рівень інженерно-технічного складу дозволяє успішно виконувати завдань із підтримання постійної бойової готовності авіаційної техніки, незалежно від пори року.

Кожен літальний апарат проходить через ангар-лабораторію регламентних робіт та ремонту.

- На даний час проводяться регламентні роботи на літаку СУ-27. Знімне обладнання демонтується з літака для виконання регламентних, діагностичних та ремонтних робіт. Незнімне устаткування та обладнання перевіряється і діагностується безпосередньо на літаку в ангарі. При цьому групи регламентних робіт виконують повний перелік робіт згідно з регламентом технічної експлуатації, - пояснив полковник Євген Ільюк.

За словами начальника інженерно-авіаційної служби 831 бригади тактичної авіації, аби професійний рівень особового складу залишався на високому рівні, в ангарі-лабораторії систематично відбуваються навчання. Особлива увага приділяється виконанню найбільш складних перевірочних та регулювальних робіт, проведенню цільових оглядів, а також окремих демонтажно-монтажних робіт та інструментальних перевірок.

Офіцер - прес-секретар 831 бригади тактичної авіації лейтенант Світлана Борисова

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]