Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Військкомат інформує
2015-04-23

Відповідно до рішення керівництва держави, з 20 квітня 2015 року в Україні розпочалася п'ята черга часткової мобілізації до лав Збройних Сил України та інших військових формувань, тривалість заходів виконання якої становитиме 70 діб.

Попередні чотири черги показали, що мешканці м. Миргорода та району не залишилися байдужими до біди, яка виникла на сході країни. Тому до військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань були мобілізовані військовозобов'язані відповідно до розрахунку вимог Генерального штабу ЗС України.

Але настав час замінити тих, хто тривалий період перебуває на передовій в зоні АТО, дати можливість їм перепочити.

Звертаюся до Вас, мешканці Миргорода та району, громадяни України чоловічої статі віком від 20 до 60 років, які в попередні роки проходили військову службу в Збройних Силах та інших військових формуваннях і мають військово-облікову спеціальність, досвід служби в «гарячих точках»:

якщо хтось не отримав повістку (запрошення) з районного військового комісаріату, прошу прибути до райвійськкомату за місцем реєстрації й перебування на військовому обліку (або за місцем фактичного проживання без перебування на військовому обліку) для уточнення даних, проходження медичного огляду та визначення потреби в призові по мобілізації. З собою мати документ, що засвідчує особу (паспорт), військовий квиток і — по можливості - наявні медичні документи.

Адреса військового комісаріату у м. Миргороді та телефон чергового: м. Миргород, вул. Гоголя 150 тел. 4-60-24

Доводжу до відома громадян, що держава зокрема встановила такі пільги для мобілізованих:

  • збереження за мобілізованим місця роботи (посади), середнього заробітку на особливий період, але не більше одного року;
  • державна реєстрація підприємницької діяльності мобілізованих фізичних осіб-підприємців - не припиняється;
  • з початку і до закінчення особливого періоду мобілізованим не будуть нараховуватись штрафні санкції, пеня за невиконання зобов'язань перед юридичними та фізичними особами, в тому числі банками, а також проценти за користування кредитом.

Маю надію, що наш п'ятдесятитисячний район зможе і цього разу забезпечити Збройні Сили України висококваліфікованими військовими кадрами, згуртуватись для посилення нашої армії і оборони держави в цілому, для здобуття Перемоги!

Слава Україні! Слава Героям!

З повагою,

Військовий комісар Миргородського об'єднаного

підполковник міського військового комісаріату

П.Д.ДОВГАЛЬ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]