Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
VII Міжнародний інвестиційний бізнес-форум
2015-11-13

У Києві відбувся VII Міжнародний інвестиційний бізнес-форум з питань енергоефективності та відновлюваної енергетики. Форум присвячено питанням енергоефективності та енергозбереження у житлово-комунальному господарстві та промисловості, питанням державної політики у цій сфері. Усі питання обговорювали, як українські фахівці – представники Держенергоефективності, обласних адміністрацій та міст, так і міжнародні експерти. Учасники дійшли висновку, що для підвищення енергоефективності економіки необхідні, з одного боку, зусилля підприємств із впровадження нових технологій, з іншого, – відповідні державні умови.

Миргородська делегація з керівників комунальних підприємств на чолі з міським головою  Сергієм Соломахою  також відвідала Форум та долучилась до обговорення різноманітних аспектів питань енергоефективності у світі загалом та на Україні зокрема. Це такі важливі питання, як законодавчі ініціативи у сфері енергоефективності та перспективи їх впровадження; потенціал впровадження та успішні практики ЕСКО;  місцевий та міжнародний досвід енергоменеджменту в бюджетній сфері та інші.

У рамках Форуму відбулась виставка новітньої техніки, що демонструє інноваційні розробки та обладнання у сфері енергетики, сучасні енергозберігаючі технології, що використовуються практично у всіх галузях народного господарства України. Представники комунальних служб Миргорода відвідали виставку та зацікавились  презентованими розробками.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]