Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відпочинок на природі для студентів Університету третього віку
2019-08-06

   Найкращий відпочинок – на природі. Вона дарує людям чисте, свіже повітря, гарний настрій і великий заряд бадьорості. Під час перебування на свіжому повітрі людина не лише набирається сил, а ще й отримує нові знання і враження. Спілкування з природою зміцнює здоров’я, відновлює сили.

Піклування про організацію дозвілля та відпочинку, саморозвиток підопічних Територіального центру соціального обслуговування покладено на відділення денного перебування. Саме ним проводяться найрізноманітніші заходи. Завдяки місцевій програмі «Місто активних громадян» та фінансовій підтримці із місцевого бюджету у рамках проекту «Простір вільного розвитку літніх людей»   центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для студентів Університету третього віку було організовано та проведено активний відпочинок на природі для зняття емоційної напруги та стресу. Пікнік на свіжому повітрі на лоні мальовничих пейзажів в приємній компанії допоміг людям старшого віку змінити домашню обстановку та морально розслабитись у колі друзів, підняти настрій та покращити самопочуття. Під час відпочинку  з підопічними Територіального центру було проведено зарядку, різні цікаві конкурси і ігри. Отже, кожен мав можливість знайти собі заняття до душі. Студенти залюбки грали  в м’яч, бадмінтон, співали народні пісні, спілкувалися і фотографувались. Таким чином, відпочинок поєднався з отриманням позитивних емоцій, нових вражень та цікавої інформації. Чисте повітря, цікаве та різноманітне дозвілля пішло на користь усім. Адже контакт з природою відновлює запас життєвих сил і дарує бадьорість духу.

   Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді В. Максимова разом з її підлеглими потурбувалися щоб відпочинок на природі сподобався літнім людям. Вони пригощали їх смачною кашею та всілякими смаколиками. Підопічні Територіального центру залишились задоволеними відпочинком на свіжому повітрі від щирого серця дякували організаторам.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]