Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відомий піаніст у Миргороді
2016-04-12

6 квітня за сприяння Полтавського обласного відділення Національної Всеукраїнської музичної спілки в нашому місті відбулась надзвичайно цікава для шанувальників класичної музики подія. До нас завітав всесвітньовідомий український піаніст, віртуоз-виконавець Борис Федоров.

Переможець багатьох міжнародних конкурсів, доцент Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського, Борис Григорович  веде активну концертну діяльність як в Україні, так і за кордоном - в Італії, США, Нідерландах (де двічі виступав у Amsterdam Concertgebouw). Має велику кількість записів у фонді національної телерадіокомпанії України. Його учні понад 60 разів ставали переможцями міжнародних конкурсів, багато з них мають успішну концертну кар'єру.

Разом з ним у концерті взяли участь талановиті учні Київської спеціалізованої музичної школи ім. Лисенка (клас викладача-методиств Тетяни Абаєвої), лауреати міжнародних конкурсів Аліна Милко, Єгор Мєзенцев, Ерік Ткаченко, Андрій Дорофєєв.

У залі районного будинку культури звучали твори Ліста, Брамса, Шуберта і короля фортепіано, польського генія Фредеріка Шопена.

Гучними оплесками спалахував зал після кожного виступу. Яскраве та надзвичайно емоційне виконання такої сповненої почуттів музики не залишило байдужим жодне серце, якому відомі відчуття радості, піднесення, кохання або суму та розпачу.

Не менш цікавим та корисним було і спілкування після концерту Бориса Федорова, Тетяни Абаєвої та викладачів дитячої музичної школи ім..А.П.Коломійця.

Щиро вдячні артистам за насолоду, бажаємо їм перемог на конкурсах, вдячних глядачів на концертах, і чекаємо на нові зустрічі!  Особливі слова подяки заслуженому діячу мистецтв,  народному артисту України, голові Полтавського обласного відділення Національної Всеукраїнської музичної спілки Герману Юрійовичу Юрченку, який виступив організатором та ведучим концерту.

Лариса Педченко,

начальник відділу культури і туризму

міської ради

.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]