Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відкритий онлайн діалог на тему проєктного менеджменту на муніципальному рівні
2020-12-04

4 грудня було організовано відкритий онлайн діалог на тему проєктного менеджменту на муніципальному рівні при впровадженні енергоефективних проєктів із залученням зовнішнього фінансування від донорів та МФО, що проходить за підтримки Національного координатора Угоди мерів - Міністерства розвитку громад та територій.

У рамках заходу провідні експерти говорять про співпрацю на рівні громад, окреслюють основні бар'єри та можливості для реалізації енергетичної  та кліматичної політики.  Під час загальної дискусії учасники зібрання обговорюють актуальні питання, які виникають у ході  реалізації демонстраційних проєктів в рамках Програми "Угода мерів". Особливу увага було приділено практичному досвіду українських міст у питаннях формування Груп впровадження проєктів, співпраці з МФО та досвіду реалізації практичних кейсів.

Миргород на заході представляв перший заступник міського голови Сергій Швайка. Він поділився досвідом міста в питанні командної роботи в управлінні проєктами. Сергій Швайка розповів, що у Миргородській міській раді створено спеціальний відділ для залучення інвестицій та організації роботи міста у царині енергоефективності - відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту. Перший заступник міського голови розказав про роботу та досягнення цього відділу. Починаючи з 2012 року виконано проєктів на 108,7 мільйонів гривень та нині впроваджується проєктів на 105 мільйонів гривень. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]