Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відкрита першість Полтавського ОЦТКУМ
2016-04-13

У Полтаві відбулася відкрита першість Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді з пішохідного туризму в залік 20 обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини. У змаганнях взяли участь 129 юних спортсменів. Миргород представляла команда міської станції юних туристів.

У змаганнях взяли участь 9 команд старшої та 13 команд середньої вікових груп  з 11 областей Полтавської області: м.Полтави, м.Комсомольська, м.Миргорода, Диканського, Машівського, Кобеляцького, Новосанжарського,  Лохвицького, Лубенського, Чутівського районів, Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, а також три команди з Донецької області, всього 129 юних спортсменів. Миргород представляла команда міської станції юних туристів.

Програма складалась з особисто-командних на дистанціях «Смуга перешкод» та командних змагань на дистанції «Крос-похід». Змагання проводилися на дистанціях першого, другого та третього класів. Миргородська команда зайняла ІІІ місце у особисто-командних на дистанціях «Смуга перешкод» та  І місце у командних змагань на дистанції «Крос-похід».У загальному заліку по старшій віковій групі перемогла команда Лубенського району (тренер Баранов О.А.), друге місце посіла команда Миргородської міської станції юних туристів (тренер Ошека О.В.), третє місце –  Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (тренер Криворучко А.В.).

Призерами змагань в особистій першості стали: Оне Ольга-Валентина з команди Миргородської міської станції юних туристів, Дудник Дар’я, Біленко Анастасія, Следь Богдан, Порохня Олександр, Танько Анастасія, Ткачук Катерина з команди Полтавського обласного  центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Безкровний Богдан,  Варвінська Валерія, Пузь Дмитро з  команди Лубенського району, Свистун Максим з команди Машівського району, Мироненко Олексій з команди Донецького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Команди та учасники, які стали переможцями та призерами змагань нагородженні кубками, медалями та грамотами Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]