Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відділ поліції інформує: статистика подій за тиждень
2020-02-28

Із 14 по 28 лютого 2020 у Миргородському відділі поліції зареєстровано 340 повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень - 40.З них: 14 за фактами вчинення крадіжок, 4 шахрайства, 4 за фактами заподіянь тілесних ушкоджень різного ступеню тяжкості та 1 хуліганська дія. Поліцейськими по нагляду за дорожнім рухом припинено 106 порушень Правил дорожнього руху.

За вказаний період на території Миргородського району трапилось 6 дорожньо-транспортних пригод, в яких трьох осіб травмовано.Впродовж даного періоду миргородськими правоохоронцями розкрито 14 кримінальних правопорушень та задокументовано 1 наркозлочин. Нагадуємо номери телефонів, за якими Ви маєте можливість повідомляти інформацію щодо місця перебування зниклих людей, а також відомі Вам обставини вчинення злочинів або порушення публічного порядку: (05355) 5-24-50 (чергова частина Миргородського ВП) або «102».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]