Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулися загальні збори Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування
2023-05-15

Миргородський міський голова Сергій Соломаха взяв участь у загальних зборах Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування. Учасники зібрання обговорили питання діяльності органів виконавчої влади в умовах воєнного стану, облаштування укриттів у закладах освіти, ремонту доріг загального користування, поводження з побутовими відходами. Також йшлося про необхідність розроблення Програми комплексного відновлення територій Полтавської області та відповідних програм на території громад, забезпечення належного фінансування перших потреб в умовах воєнного стану.

За словами голови Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування Олександра Біленького, питання, які розглянули присутні, були ініційовані представниками громад. 

“Доки ЗСУ роблять найважливіше, ми продовжуємо працювати другим фронтом для наших громад. Умови війни диктують свої питання, які розв'язуємо. На загальних зборах Асоціації говорили про облаштування укриттів в освітніх закладах Полтавщини, алгоритм бронювання військовозобов’язаних та фінансування найнагальніших потреб. Актуальними залишаються питання щодо ремонту місцевих доріг, поводження з відходами та переробки сміття. Наголосив, що обласна влада продовжуватиме підтримувати громади фінансово. Дякую керівництву Полтавської обласної військової адміністрації, представникам виконавчої влади, громад області за злагоджену роботу та напрацьований алгоритм дій”,  – підсумував  Олександр Біленький.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]