Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулися Загальні Збори Асоціації відкритих міст
2017-06-27

Асоціація відкритих міст продовжить реалізацію своїх завдань з новообраним президентом - результат Загальних Зборів. Обрання нового президента, зміни у складі Правління, затвердження звітів про виконання Плану роботи у 2016 р., а також затвердження Плану роботи на 2017 р. – основні рішення, які були ухвалені під час засідання Загальних Зборів Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації відкритих міст». Захід відбувся 22 червня, у Державному агентстві з питань електронного урядування України (м. Київ).

Участь у засіданні Загальних зборів Асоціації відкритих міст взяли: представники міст-членів Асоціації – віце-президент Асоціації, Тростянецький міський голова Юрій Бова, Чернівецький міський голова Олексій каспрук, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, Павлоградський міський голова Анатолій Вершина, заступник Бродівського міського голови Олександр Єлиневський, начальник організаційного відділу Луцької міської ради Олена Барська, в режимі відеозвязку до заходу долучились керівники міст Вараш, Сарни, Бурштин та Самбір.

Під час засідання Загальних Зборів Асоціації відкритих міст з вітальним словом виступив Президент Фонду Східна Європа Віктор Лях, який наголосив на створенні нових електронних інструментів для впровадження у містах-членах Асоціації.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся також перший заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування України Олексій Вискуб. У своєму виступі він наголосив на очікуваннях Агентства щодо роботи та розвитку Асоціації.

Віце-президент Асоціації відкритих міст Юрій Бова наголосив на важливості розвитку процесів е-урядування та е-демократії в українських містах, а також відсутності розділеності між містами на Схід та Захід в рамках спільної діяльності в межах Асоціації.

Під час засідання представники Асоціації відкритих міст розглянули 6 питань порядку денного, зокрема, про обрання Президента «Асоціації відкритих міст»; про внесення змін до складу Правління «Асоціації відкритих міст»; про затвердження щорічного плану діяльності та бюджету Асоціації, про внесення змін до Статуту «Асоціації відкритих міст» та про впровадження нових інструментів е-урядування та е-демократії у містах-членах Асоціації.

Зокрема, міста-члени Асоціації спільним рішенням обрали нового Президента Асоціації відкритих міст. Ним став Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Відбулись також зміни у складі Правління Асоціації відкритих міст. Зокрема, до складу Правління Асоціації відтепер будуть входити керівники п’яти місьт-членів: Президент Асоціації, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, віце-президент Асоціації Юрій Бова, виконавчий директор Асоціації Михайло Наход, Миргородський міський голова Сергій Соломаха та Павлоградський міський голова Анатолій Вершина.

Крім того, на Загальних Зборах було затверджено звіти про виконання Плану роботи у 2016 р. і прийнято План роботи на 2017 р.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]