Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання виконавчого комітету
2020-12-22

22 грудня на засіданні планового виконкому, що провів міський голова Сергій Соломаха, заслухали План реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку Миргородської міської територіальної громади на 2021-2023 роки та проєкт бюджету Миргородської міської територіальної громади на 2021 рік. Ці два питання буде винесено на затвердження сесії, 24 грудня. А ще підбили підсумки виконання плану роботи виконавчого комітету у поточному році та спланували роботу на 2021 рік, ухвалили рішення з поточних питань.

Про План реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку Миргородської міської територіальної громади на 2021-2023 роки інформувала начальник відділу економічного прогнозування і туризму міської ради Оксана Голуб. Промовець окреслила методологію формування документу, який розроблено з урахуванням нової громади, та окреслила основні напрямки, виконавців та фінансування. За її словами, реалізація заходів ґрунтуватиметься на основі проєктного підходу та співпраці представництв територіальних підрозділів центральних органів влади, органів місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості. Сам же План заходів з реалізації Стратегії забезпечуватиметься фінансовими ресурсами в межах реальних можливостей місцевого бюджету ММТГ та додаткових ресурсів через Державний фонд регіонального розвитку та інші державні цільові фонди. А також шляхом залучення коштів з інших альтернативних джерел (суб'єктів господарювання, грантових та позикових коштів інших проєктів міжнародної технічної допомоги та ін.). На 100 сторінках документу викладено етапи реалізації Плану реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку Миргородської міської територіальної громади на 2021-2023 роки. Під час обговорення цієї теми звучали пропозиції щодо активізації жителів населених пунктів до участі у проєктній діяльності для розвитку своєї території.

Наступне питання розгляду стосувалося проєкту бюджету Миргородської міської територіальної громади на 2021-й рік. Начальник фінансового управління Сергій Скляр презентував основний фінансовий документ громади та пояснив, що основними цілями цього бюджету є формування достатніх ресурсів для фінансування пріоритетних напрямів соціально-економічного розвитку Миргородської міської територіальної громади та підвищення ефективності використання бюджетних коштів. На 2021 рік бюджет Миргородської міської територіальної громади є збалансованим і прогнозується в сумі понад 422 млн.грн.

За словами міського голови Сергія Соломахи, бюджетні цифри також передбачені на перехідний період. Оскільки ще багато питань, пов'язаних із реформуванням сільських рад та передачею майна, необхідно вивчити. Обговоривши питання, виконавчий комітет доручив начальнику фінансового управління проєкт бюджету Миргородської міської територіальної громади на 2021-й рік винести на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.

Керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко прозвітувала про виконання плану роботи виконавчого комітету Миргородської міської ради у 2020 році. За її словами, було ухвалено низку важливих питань в життєдіяльності міста, окремі питання не розглядали через карантинні обмеження, деякі, зумовлені актуальністю, вносили додатково. Нині сплановано роботу виконкому на 2021-й рік. План складений з урахуванням пропозицій відділів та управлінь міської ради і може бути доповнений у разі потреби.

Під час обговорення поточних питань було ухвалено рішення, підготовлені службою у справах дітей, відділом споживчого ринку та підприємництва, управлінням архітектури і містобудування, виконавчим комітетом.

Одним із таких було рішення "Про коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води по категоріях споживачів для Комунального підприємства «Миргородтеплоенерго» Миргородської міської ради, встановлених рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 серпня 2020 року № 261 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води по категоріях споживачів Комунальному підприємству «Миргородтеплоенерго» Миргородської міської ради». За словами представників підприємства "Миргородтеплоенерго", через подорожчання ціни на газ, потрібно скоригувати тариф на теплопостачання. В середньому  його вартість збільшиться на 11%. 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]