Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання організаційного комітету з питання проведення пам’ятних дат
2018-04-18

Як в місті планують провести День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, День пам'яті та примирення і річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні обговорили на засіданні оргкомітету. Під час робочої наради, яку 17 квітня провели заступник міського голови Борис Баришполець та керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко, спланували проведення найближчих пам'ятних дат.

Учасники оргкомітету докладно обговорили сценарний план проведення кожного загальноміського заходу. Було зазначено, що при формуванні плану заходів будуть враховані пропозиції представників громадських об’єднань чорнобильців та ветеранів. Також було обговорено фінансову допомогу з міського бюджету для ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Участь у запланованому заході, що відбудеться у сквері Чорнобильської Слави о 10.00, братимуть не лише чорнобильці, які мешкають в Миргороді, а й долучяться ліквідатори з району.

8 травня о 19.00 миргородців запросять на тематичний захід до Дня пам'яті та примирення. 8-9 травня також заплановано покладання квітів до братських могил у мікрорайонах. Анонсовано, що загальноміський захід до річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудеться 9 травня у сквері Слави. Початок о 10.00.

Зазначалося, що в школах також пройдуть тематичні виховні заходи. Культурно-мистецькі дійства та експрес-виставки  організують у закладах культури. Також планують відновити освітній проект «Герої не вмирають" та привітати ветеранів, відвідавши їх вдома.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]