Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання Громадської ради
2017-01-17

17 січня 2017 року відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради. У рамках річного звіту міський голова Сергій Соломаха  зустрівся із членами громадської ради та відповів на їх запитання. В ході діалогу були обговорені питання щодо оперативного вирішення проблем комунальними підприємствами міста, очищення вулиць міста від снігу, відкриття відділення  гемодіалізу, відлову бродячих собак та інші.

Начальник управління ветеринарної медицини Миргород району Ігор Толстіков проінформував присутніх про порядок отримання дозвільних документів для торгівлі рибною продукцією. Наступним питанням порядку денного була інформація представника власників земельної ділянки у парку «Дружба»,  де раніше розміщувався літній кінотеатр.

Також Громадською радою була заслухана інформація начальника відділу економічного прогнозування та туризму Оксани Голуб щодо транспортного забезпечення населення міста та результатів конкурсу на проведення пасажирських перевезень у нічний час. За результатами обговорення було прийнято рішення долучити членів Громадської ради до проведення рейдів по контролю за дотримання перевізниками графіків руху транспорту.

Після презентації начальником відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяною Усик програми "Місто активних громадян" був відібраний представник від Громадської ради в конкурсну комісію з відбору ініціатив.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]