Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося планове засідання адміністративної комісії
2017-09-14

На порядку денному розглянули  12 справ про порушення правил благоустрою. Переважна більшість адмінпротоколів, які склали працівники інспекції з благоустрою, стосувалася спалювання сухих бур'янів та продуктів городництва. За словами голови комісії, першого заступника міського голови Сергія Швайки, інформація про заборону паління була неодноразово оприлюднена в місцевих засобах масової інформації, а тому городяни мають бути свідомими та утилізувати сміття більш цивілізованим способом. Сергій Швайка нагадав, що для вивезення сміття з дворів люди можуть скористатися послугами КП "Спецкомунтранс". Суху рослинність можна перетворити на біологічне добриво, сформувавши з неї компостну купу.

За порушення  «Правил благоустрою території міста Миргорода» передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», яка передбачає накладення штрафу на порушника в розмірі 340 – 1700 грн.Тим, хто не має змоги оплатити штраф, порекомендували розраховуватися частинами. Або ж оскаржити дане рішення на засіданні виконкому чи в суді.

Інспекція з благоустрою ВЖКГ Миргородської міської ради  звертається до мешканців міста Миргорода щодо обов’язковості наведення порядку на власній і прибудинковій території, територіях підприємств, організацій, установ. Разом з цим виникає ще одне дуже проблемне питання – паління сміття, обрізаних гілок з дерев, листя. Частина мешканців скидає його на купи та спалює. В процесі згорання в повітрі зростає кількість шкідливих домішок таких як вуглекислий газ, оксиди азоту, сірки, звичайної сажі. Сморід від багать негативно впливає на стан здоров’я осіб похилого віку, людей з серцево-судинними захворюваннями.

У  разі виявлення вищевказаних порушень Правил благоустрою просимо звертатися в письмовому вигляді (з зазначенням конкретної особи порушника, місця порушення, часу та місця його проживання) до інспекції з благоустрою м. Миргорода за адресою:   м. Миргород, вул. Я. Усика, 7, каб. 7.

Просимо поважати себе та оточуючих, не палити сміття, обрізані гілки з дерев, скошену суху траву та бур’яни. Задимлене місто дуже шкодить здоров’ю мешканців. Давайте будемо сумлінними громадянами!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]