Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулася звітно-виборна конференція ради мікрорайону "Почапці"
2016-03-12

 На порядку денному підбили підсумки роботи ради за 5 років  та переобрали керівний склад. Про роботу за звітний період інформували голова мікрорайону Григорій Семененко та   секретар Валентина Позичайло.  Спочатку вони розповіли про капітальні та  поточні ремонтні роботи, які виконані в цьому мікрорайоні.

Акцент зробили на  минулорічних роботах. Зокрема, були продовжені роботи з капітального ремонту дороги по вул. Довге озеро. По поточному ремонту доріг та тротуарів з асфальтобетонним покриттям в 2015 році виконані роботи по вулицях Визволителів, Миргородській, Бережанській, Чумацькій, Курортній, провулку Новобережанському. З поточного ремонту доріг та тротуарів з щебеневим покриттям виконані роботи  по 13 вулицях та провулках, а саме: вулицях Зірковій, Красицького, Посвіта, 9 Травня, Дружби, Зубковського, Шовкопрядній, Миргородській, Енергетиків, Мельченка, Чумацькій та провулку Космонавтів. Завершено будівництво вуличного освітлення по вулицях Мельченка, Посвіта, Космонавтів. Проведено грейдерування вулиць з щебеневим покриттям. Прокладено водогін до амбулаторії сімейної медицини по вул. Довге Озеро, замінено вікна в амбулаторії, встановлено дитячий майданчик на вул. Почапській.

 Далі мову повели про проблеми.  До них  належить транспортне сполучення загалом та  пільгове перевезення і "шкільний автобус", зокрема; продовження підсипки та грейдерування вулиць; облаштування аптечного кіоску та медичної амбулаторії, зон відпочинку. Турбують мешканців і бродячі тварини та інші питання.

Над вирішенням цих питань упродовж п"яти років  рада мікрорайону працюватиме в оновленому складі: заступником голови ради мікрорайону обрали Сергія Сінельника.  Допомогу обіцяє і міська влада.  У цьому запевнив на конференції жителів мікрорайону міський голова Сергій Соломаха.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]