Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулася сесія міської ради
2016-02-19

19 лютого відбулася сьома сесія міської ради сьомого скликання. На порядку денному  депутати прийняли рішення з основних питань, опрацьованих на профільних та спільній комісіях, а також тих, що внесли депутати на початку засідання. Вів сесію міський голова Сергій Соломаха. У роботі засідання взяв участь депутат Полтавської обласної ради Костянтин Кірпосенко.

Під час  майже шестигодинного засідання депутати ретельно обговорювали кожне питання порядку денногота примайли з нього рішення.  Найбільше дискусій точилося, зокрема, з приводу земельних питань, організації роботи рад мікрорайонів,  чисельності апарату міської ради.  Як відомо,  у 2016 році низку фукцій держава передає на місцеві ради. Відповідно до деяких законів про здійснення повноважень суб’єктів державної реєстрації,  з 30.04.2016р. міська рада має забезпечити здійснення повноважень суб’єктів державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, передбачених Законом України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" та державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, передбаченої Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань". У складі апарату міської ради та її виконавчого комітету буде утворено відділ реєстрації прав на нерухоме майно та відділ реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань. Відповідне рішення прийняли депутати на сьомій сесії міської ради. Відділи створять  відповідно до ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою виконання Законів України "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань", "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]