Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Від історичної злуки до омріяної злагоди
2017-01-19

Під такою назвою в читальному залі Миргородської міської  публічної бібліотеки для дорослих   розгорнута книжкова виставка-роздум «Від історичної злуки до омріяної злагоди».   Виставка присвячена Дню Соборності України, який щорічно відзначається 22 січня. Саме 22 січня 1919 року був проголошений акт возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Саме з цієї нагоди для широкого кола читачів, яким не байдужа історія рідної держави, співробітники бібліотеки підготували цікаву добірку історичної літератури за розділами: вікопомна подія в історії України, січневі роковини Соборності і Незалежності, сила і Перемога в соборності наших душ.

Читач познайомиться з історичними нарисами «Велика війна 1914-1918 р.р. і Україна», з якої  дізнається  про те, як   розвивалися історичні події, які  спонукали до об’єднання нашої країни.  Книга В’ятровича  В.  «Історія  з грифом секретно»  відкриє читачеві    матеріали, які довгий час  були державною таємницею,   книга « 100 днів Центральної Ради» декому допоможе правильно оцінити історичні події з погляду сучасності. На виставці  відвідувачі  знайдуть  літературу, яка розповідає про славетних синів українського народу: М. Грушевського , В. Винниченка та інших.  Крім цієї літератури фонд бібліотеки містить велику кількість книг з історії України! 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]