Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Весняне свято «Я - доброта, я - жінка, я - весна»
2016-03-04

8 березня відзначається Міжнародний жіночий день  — свято, яке сповіщає нам про прихід весни і налаштовує на світлі радісні почуття, даючи можливість ще раз осягнути всю значущість того, що відбувається в нашому житті під знаком жінки.

Територіальним центром соціального обслуговування було підготовлено та проведено 3 березня у приміщенні краєзнавчого музею святковий захід для пенсіонерів та інвалідів міста з відділення соціально-побутової адаптації. Жінок з весняним святом привітав заступник міського голови Костянтин Кірпосенко. Він побажав піднесеного настрою, мирного неба, усмішок, квітів і душевного комфорту. До уваги запрошених була представлена літературно-музична композиція «Я - доброта, я - жінка, я - весна» для створення якої організатори заходу скористалися поезією та піснями про вічні людські цінності – добро, щастя, любов. Чудові концертні номери прозвучали у виконанні запрошених артистів художньої самодіяльності. Після концертної частини свята всі присутні  мали можливість  проявити себе в  танцювальній  програмі та отримали солодкі подарунки.

Лейтмотивом свята можна вважати поетичні слова:

 Кажуть, що на світі все від жінки,

 Все від неї на оцій землі,

 Перший подих весняної квітки,

 Тепле сонце й в небі журавлі.

Проведений святковий захід засвідчив шану і повагу саме до жінок старшого віку, адже вони як ніхто, своєю невтомною працею, турботою про родину, добротою, милосердям заслуговують на це.

За інформацією  Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]